Cliënt ervaringen

Naomi (34): “Storende pigmentvlekken”

Via instagram zag ik Undo Clinic (voorheen Skinprof) voorbij komen en trok mijn aandacht, omdat ik veel pigmentatie behandelingen zag. Ik ben 34 en sinds mijn twintigste al bezig met behandelingen voor overpigmentatie. Ik heb denk ik alle behandelingen die er zijn wel geprobeerd: microdermabrasie, fruitzuurpeelingen, microneedlingenkuren, botanical peelingen en elk whitening cremetje die er op de markt te vinden zijn. Met sommige behandelingen werd het wel iets beter, maar nooit dat ik zei yessss het lukt.
In september 2020 heb ik een laatste poging gewacht bij Undo Clinic (voorheen Skinprof) en maakte ik een afspraak voor een huidanalyse. Wauw wat schrok ik. Ik vond het pigment altijd al veel ( andere zeiden altijd neee joh valt mee) maar het zat op mijn gezicht en ik stoorde me eraan, maar die scan bevestigde wat ik altijd zag.
Eind januari 2021 dan eindelijk gestart met de cosmelankuur en ik moet zeggen het heel is een pittig traject, maar na 2 weken intensief smeren was het resultaat al waanzinnig.
Ik heb nog zo’n 4,5 maand te gaan en kijk nu al uit naar de laatste huidscan om te zien wat we bereikt hebben.  
Ik ben blij dat ik na lang twijfelen toch een afspraak heb ingepland bij Undo Clinic (voorheen Skinprof) 😊
Naomi


Anoniem: “Oude littekens van acne”

Ik had last van kleine littekens en oneffenheden. Hiervoor heeft Juliette mij een microneedling en plaatselijke TCA peeling geadviseerd. De littekens zijn na een paar behandelingen echt een stuk minder grof geworden. Ik kan de behandeling en de praktijk zeker aanraden.

Laila (42): “Storende pigment vlekken”

Hai mijn naam is Laïla, 42 jaar en ben al jaren aan het tobben; ik had vreselijke pigmentvlekken in mijn gezicht. Het was op een gegeven moment zo erg geworden dat ik allerlei fratsen uithaalde om het te verbergen maar niks hielp, toen kwam ik Undo Clinic (voorheen Skin Prof) tegen op de website van mijn zorgverzekering, belde op en kon al snel terecht eerst kennis maken dacht ik en goed uitleggen waar ik tegen aan loop , het was een directe klik en begreep Juliette precies wat ik bedoelde en stelde Cosmelan 2 voor. Wat ik fijn vind is haar deskundigheid en dat zij mij heel fijn heeft begeleid tijdens de behandeling ik had om de haverklap een vraag maar niks was teveel. Het was erg intens de behandeling maar heb mij er goed aan gehouden en ben zo ontzettend tevreden met het resultaat, Juliette heeft het zo goed in geschat echt een vakvrouw en ben ik eindelijk van die vlekken af! Ik krijg van iedereen complimentjes zelfs zonder make-up op! Ik ga nooit meer elders!

Suus (57): “Last van melasma”

Ik ben een zeer tevreden klant , na jaren melasma in mijn gezicht , ben ik bijna vlek vrij , verschillende behandelingen gehad waar onder peelings , dermapen en de kuur cosmelan mesoestetic, best kostbaar maar het resultaat is verbluffend …dankjewel Juliëtte dat je dit hebt aangedurfd 

😘

 gr suus

Melissa: “Ingegroeide haren, bultjes en donkere plekken onder oksel”

Hoi Ik ben Melissa. Ik ben onder behandeling bij Juliette voor laser ontharen. Na een behandeling merkte ik al dat mijn haar minder snel terug kwam en er ook echt al kale plekken te zien zijn. Ik had na 1 behandeling al minder last van ingegroeide haren en bulten. De behandeling vind ik ook niet pijnlijk. Ik raad Skin-prof aan iedereen aan! Daarnaast had ik ook last van donkere plekken onder de oksel en die waren na 1 behandeling in combinatie met de Mesoestetic deodorant W+ al veel minder donker.


Jaqueline (52): “Een rode, jeukende huid”

Mijn naam is Jaqueline 52 jaar en had een lange tijd veel last van een rode jeukende huid, vooral op mijn wangen, kin en in mijn hals. De geïrriteerde plekken waren verheven, rood en schilferig. Van de huisarts heb ik meerdere crèmes voorgeschreven gekregen en niets hielp goed. Uiteindelijk heeft de Dermapen4 behandeling bij Juliette ontzettend goed geholpen. De jeuk en de rode huid zijn weg, ik ben hier zo blij mee!

Karin (36): “Sinds mijn puberteit last van acne”

Hallo ik ben Karin 36 jaar en heb al sinds mijn puberteit last van acne gehad. Hierdoor heb ik littekens overgehouden in mijn gezicht. Na vorig jaar geen fijne ervaring te hebben gehad bij een ander, ben ik bij Undo Clinic (voorheen Skin-Prof) terecht gekomen. Wow, zo betrokken, erg vriendelijk en echt professioneel. Eindelijk kan ik nu afrekenen met acne littekens, waar ik al zo lang onder gebukt ga. Cosmo peel forte net achter de rug en binnenkort ga ik starten met de Dermapen4. Ik zie al grote verbetering en kijk uit naar het eindresultaat. Echt een aanrader.

Onze behandelresultaten

Behandeling bij Undo Clinic
Bij Undo Clinic zijn er verschillende behandelmogelijkheden om verschillende indicaties effectief te behandelen. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut de huid analyseren en een behandelplan met daarbij horende producten adviseren.

Waarom Undo Clinic de beste huidtherapeutische kliniek is voor jou

✓ Laser ontharen door middel van de meest geavanceerde en krachtigste laser, de Gentle max Pro
✓ Behandeling op maat
✓ Ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ KP- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten
✓ Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
✓ Gratis intakegesprek en huidanalyse

Onze Visie
De visie van Undo Clinic is een aanbod van op maat gemaakte behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur en uitsluitend door ervaren experts. Centraal staat een persoonlijke klantbenadering, eerlijke informatie en een realistisch beeld en behandelplan.

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Nieuwe Binnenweg 91
3014 GG
Rotterdam

Copyright © 2024 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart