Acne verwijderen: Hoe werkt de “Sebacia” acne laser behandeling?

Acne kan soms echt frustrerend zijn, zeker als het na vele behandelingen niet weg gaat. Qua acne behandelingen is Sebacia vooral geschikt voor veel acne of ernstige acne, met grote talgklieren en ontstekingen. Deze acne laser behandeling richt zich op de talgklier. De talgkleren zullen krimpen en uitharden, waardoor de Sebacia behandeling niet alleen acne verwijdert, maar ook preventief werkt tegen nieuwe acne.

Wat is de Sebacia acne laser behandeling?

Sebacia bevat micropartikels. Deze gouden microdeeltjes worden in de huid gemasseerd en daarna behandeld met een laser. Tijdens de behandeling komen deze deeltjes in de poriën en talgklieren terecht. Vervolgens verwarmt de laser via deze deeltjes, heel plaatselijk de talgklieren. Hierdoor krimpen de talgklieren, verharden de talgklieren en neemt de talgklier werking af. De acne verdwijnt en nieuwe acne zal veel minder zijn. De restdeeltjes worden op een natuurlijke manier door het lichaam zelf afgevoerd.

Voor wie is een sebacia behandeling geschikt?

Sebacia is geschikt voor alle soorten acne in het gelaat, rug of borst. De behandeling werkt preventief op acne en zorgt ervoor dat de huidige acne klachten verminderen en nieuwe acne veel minder is.

Hoe gaat de Sebacia acne laser behandeling?

Tijdens het intakegesprek bespreekt de Huidtherapeut op welke manier de huid voorbereid dient te zijn. Tijdens de behandeling reinigt de Huidtherapeut eerst je huid. Hierna worden de microdeeltjes ongeveer tien minuten lang in de huid gemasseerd, met een speciaal massage apparaat. De huid wordt vervolgens weer gereinigd. Dan kan de laserbehandeling beginnen. Je voelt tijdens de behandeling warmte en een lichte prikkeling. Na de behandeling kan de huid (licht)rood zijn, of licht gezwollen. Dit verdwijnt meestal binnen enkele uren.

Behandelduur

De Sebacia therapie bestaat uit drie behandelingen, binnen een periode van twee weken. Na de kuur is een goede thuis routine van belang, om het resultaat op de lange termijn te ondersteunen. De Huidtherapeut stemt dit met jou af, op jouw type acne.

Het resultaat

De behandeling hard de talgklieren uit. Er wordt daardoor veel minder nieuw talg geproduceerd. Poriën raken daarbij minder verstopt en de acne neemt aanzienlijk af. Deze preventieve manier om acne te behandelen, houdt zo ook de p. Acnes bacterie tegen. De eerste resultaten zijn al na een aantal weken zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat is tot slot optimaal zichtbaar na 6-12 maanden.

Wat kun je thuis doen?

Het is belangrijk om de huid zowel ‘s ochtends als ‘s avonds goed te reinigen. Let hierbij wel op welk reinigingsproduct je gebruikt. Ook is het belangrijk om de huid zowel ‘s ochtends als ‘s avonds te hydrateren met een crème die geschikt is voor de acne huid, voor een gezonde huidcel werking. Zie hieronder een aantal producten die geschikt zijn voor acne:

  • Dermaceutic Foamer 15: Verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en reinigt de huid.
  • Dermaceutic Hyal ceutic: Intensieve, niet vette, hydraterende crème die de huid verzacht en versterkt.
  • Mesoestetic acne one: Een intensieve crème die de huid exfolieert, de talgproductie vermindert, de bacteriegroei remt en de roodheid van de huid vermindert.

Verder is het belangrijk een scheermes regelmatig te vervangen en proberen minder te scheren. Dit zorgt ervoor dat de huid minder geïrriteerd raakt en minder nieuwe ontstekingen zal aanmaken. Tot slot kan je regelmatig (om de nacht) je kussensloop vervangen. Dit zorgt ervoor dat de bacteriën die op je kussensloop gaan zitten niet in aanraking komen met de huid. 

Wil je meer informatie over de Sebacia behandeling, een huidreiniging of ander acne behandelingen zoals peelings? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend consult. Hierin kan je al je vragen stellen en krijg je meer informatie over de behandeling. Direct een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult? Vul het contactformulier in of bel: 06-31926001

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Nieuwe Binnenweg 91
3014 GG
Rotterdam

Copyright © 2024 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart