Ongewenste haargroei

Ongewenste haargroei, overbeharing, ingegroeide haren en bultjes van scheren worden door veel mensen als storend ervaren. Haargroei en de hoeveelheid haargroei is genetisch bepaald, echter hebben hormonen, medicatie en medische achtergrond ook invloed op de hoeveelheid haargroei, de dikte van de haren en de kleur van de haren. De ernst van ongewenste haargroei verschilt sterk per persoon.

Hypertrichose vs Hirsutisme

Hypertrichose wordt gekenmerkt als overbeharing volgens een normaal beharingspatroon. Hirsutisme wordt daarentegen gekenmerkt door overbeharing bij vrouwen volgens een mannelijk beharingspatroon. Denk hierbij aan overmatige haargroei op het gezicht of op de buik en borst.

Huidtypen

Overbeharing komt op alle huidtypen voor, zowel op de lichte als de donkere huid. Laserontharing met de Gentle Max Pro is geschikt voor alle huidtypen en is dus ook geschikt voor de donkere huid. De Gentle Max Pro beschikt over een 2-in-1 lasersysteem waar alle huidtypen veilig én effectief mee behandeld kunnen worden, zonder de huid te beschadigen.

Vergoeding door zorgverzekering

Het is mogelijk de kosten voor laserontharing in het gelaat (deels) vergoed te krijgen bij jouw zorgverzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekering voor meer informatie. De kosten voor laserontharing op het lichaam worden helaas niet vergoed.


Behandeling bij overbeharing

Behandelmogelijkheden

Overbeharing kan worden behandeld door middel van lasertherapie. Bij Undo Clinic wordt overbeharing behandeld met de Gentle Max Pro laser. Tijdens een laserbehandeling met de Gentle Max Pro worden er laserstralen in de huid gebracht. Deze worden geabsorbeerd door de gepigmenteerde haarzakjes. Door de warmte die ontstaat in de haarzakjes, worden de haren en de haarzakjes in de actieve groeifase vernietigd. Hierdoor zullen deze haren niet meer terug groeien.


Wil je meer weten over behandeling met de Gentle Max Pro? Lees hier verder.

Waarom Undo Clinic de beste huidtherapeutische kliniek is voor jou

✓ Laser ontharen door middel van de meest geavanceerde en krachtigste laser, de Gentle max Pro
✓ Behandeling op maat
✓ Ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ KP- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten
✓ Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
✓ Gratis intakegesprek en huidanalyse

Onze Visie
De visie van Undo Clinic is een aanbod van op maat gemaakte behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur en uitsluitend door ervaren experts. Centraal staat een persoonlijke klantbenadering, eerlijke informatie en een realistisch beeld en behandelplan.

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Nieuwe Binnenweg 91
3014 GG
Rotterdam

Copyright © 2024 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart