Retourneren en terug betalingen

Ben je van gedachten veranderd en wens je één of meerdere producten te retourneren? Dit is vaak nog mogelijk. We vertellen je er graag meer over.

Producten retour sturen

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je je nog bedenken en ons laten weten dat je één of meerdere producten terug wilt sturen. Neem dan telefonisch contact op met 06 31 92 60 01. Hierna is er nogmaals een termijn van 14 dagen om de producten daadwerkelijk terug te sturen naar ons magazijn. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt geopend of beschadigd zijn.

Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten wordt teruggestort nadat de producten door ons magazijn retour zijn ontvangen.

Het aankoopbedrag wordt daarna zo snel mogelijk teruggestort op je rekening, uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Wil je liever een ander product ontvangen, dan versturen we dit direct zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen.

Voor gebruiksartikelen en producten waar hygiëne van belang is, geldt dat deze alleen ongeopend en in ongeschonden staat retour mogen. Artikelen die zijn gebruikt of waarvan het zegel is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd zonder dat hierover contact is geweest met de Skin-prof.

Ons retouradres

Wij vragen je om de retourzending van tevoren aan te kondigen, zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

Voeg altijd de pakbon of factuur toe aan de retourzending. Hiermee kunnen wij de retourzending snel en correct verwerken.

Retourzendingen versturen naar:

Skin-prof
Prent 52
2907 ZH Capelle aan den Ijssel
Nederland

Waarom Undo Clinic de beste huidtherapeutische kliniek is voor jou

✓ Laser ontharen door middel van de meest geavanceerde en krachtigste laser, de Gentle max Pro
✓ Behandeling op maat
✓ Ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ KP- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten
✓ Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
✓ Gratis intakegesprek en huidanalyse

Onze Visie
De visie van Undo Clinic is een aanbod van op maat gemaakte behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur en uitsluitend door ervaren experts. Centraal staat een persoonlijke klantbenadering, eerlijke informatie en een realistisch beeld en behandelplan.

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Nieuwe Binnenweg 91
3014 GG
Rotterdam

Copyright © 2024 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart