Vochtarme huid

Een vochtarme huid kan ervoor zorgen dat de huid haar jonge en gezonde uitstraling verliest. De vochtarme huid wordt vaak verward met een droge huid. Deze twee huidtypes hebben overeenkomsten maar de oorzaak is verschillend. Een vochtarme huid wordt veroorzaakt door een tekort aan water in de huid. Terwijl een droge huid wordt veroorzaakt door een onbalans in de talgproductie.

Door middel van de juiste behandeling en de daarbij horende producten kan een vochtarme huid weer stralen. De huidtherapeut zal tijdens een gratis intakegesprek jouw huid analyseren om te kijken wat de behoefte van jouw huid is.

Oorzaken vochtarme huid
✓ Dieet
✓ Medicatie
✓ Roken
✓ Overmatig alcohol- en/of cafeïnesonsumptie
✓ Onjuiste huidverzorging
✓ Onvoldoende bescherming tegen de zon

Een goed gehydrateerde huid straalt, ziet er jong uit, is elastisch en sterk. Het bindweefsel in de dermis speelt een belangrijke rol bij het vasthouden van vocht in de huid. Wanneer een huid niet voldoende gehydrateerd is, kunnen er verschillende complicaties ontstaan zoals rimpels en een doffe uitstraling. Er zijn verschillende behandelmogelijkheden om een vochtarme huid aan te pakken. Effectieve huidverzorging is daarnaast van belang om het resultaat van de behandeling te maximaliseren en te verlengen. Producten die diep in de huid dringen kunnen ervoor zorgen dat de huid langdurig gehydrateerd blijft en de huid blijft stralen.

Onze behandelresultaten

Behandelmogelijkheden
✓ PicoGlow Laser Treatment
✓ DermaPen 4
✓ Chemische peelings
✓ Juiste huidverzorging

Behandeling bij Undo Clinic
Bij Undo Clinic zijn er verschillende behandelmogelijkheden om een vochtarme huid effectief te behandelen. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut de huid analyseren en een behandelplan met daarbij horende producten adviseren.

Waarom Undo Clinic de beste huidtherapeutische kliniek is voor jou

✓ Laser ontharen door middel van de meest geavanceerde en krachtigste laser, de Gentle max Pro
✓ Behandeling op maat
✓ Ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ KP- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten
✓ Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
✓ Gratis intakegesprek en huidanalyse

Onze Visie
De visie van Undo Clinic is een aanbod van op maat gemaakte behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur en uitsluitend door ervaren experts. Centraal staat een persoonlijke klantbenadering, eerlijke informatie en een realistisch beeld en behandelplan.

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Nieuwe Binnenweg 91
3014 GG
Rotterdam

Copyright © 2024 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart