Mesotherapie

Mesotherapie brengt via een minuscule gaatjes, vloeistoffen in de huid. Deze vitamines, mineralen en lichaamseigen stoffen schudden de huid wakker. Dit zorgt voor stimulatie van de haargroei en herstel van de huid waardoor de huidconditie verbetert. Om deze reden is Mesotherapie geschikt tegen haaruitval en kan het worden toegepast voor diepe hydratatie en huidverbetering. Het verzacht scherpe lijntjes, rimpeltjes en afhangende mondhoeken.

Er kunnen verschillende vloeistoffen in de huid worden gebracht, met elk hun eigen werking. Voorbeelden hiervan zijn Vitamine C, Hyaluron, Phosphatidyl choline, Glutathione, Ascorbic acis, Glycolic acid en Pyruvate. Elk huidprobleem heeft andere vitamines en mineralen nodig, om het probleem aan te pakken.

Tijdens een gratis intakegesprek zal er worden gekeken naar de behoefte van jouw huid.

Te behandelen huidproblemen

Last van haaruitval?

✓ Alopecia (haaruitval)
✓ Cellulitis
✓ Huidverstrakking
✓ Hyperpigmentatie
✓ Lipoedeem
✓ Xanthelasma (platte, gele plekken onder oogleden)

De minuscule gaatjes in de huid zorgen ervoor dat de aanmaak van nieuwe cellen worden gestimuleerd. Deze cellen triggeren de haarzakjes waardoor er meer haargroei kan ontstaan. De vitamines en antioxidanten die in de huid worden gebracht, stimuleren de slapende haarzakjes, waardoor nieuwe haren ontstaan.

Onze behandelresultaten

Door middel van
✓ Mesotherapie

Behandeling bij Undo Clinic
Voorafgaand aan de behandeling wordt er een gratis intakegesprek ingepland. Tijdens het gratis intakegesprek zal de huidtherapeut de huid of het haar beoordelen en een behandelplan opstellen.

Waarom Undo Clinic de beste huidtherapeutische kliniek is voor jou

✓ Laser ontharen door middel van de meest geavanceerde en krachtigste laser, de Gentle max Pro
✓ Behandeling op maat
✓ Ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ KP- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten
✓ Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
✓ Gratis intakegesprek en huidanalyse

Onze Visie
De visie van Undo Clinic is een aanbod van op maat gemaakte behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur en uitsluitend door ervaren experts. Centraal staat een persoonlijke klantbenadering, eerlijke informatie en een realistisch beeld en behandelplan.

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Nieuwe Binnenweg 91
3014 GG
Rotterdam

Copyright © 2024 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart