Laserontharing – Gentle Max Pro

Bij Skin Prof kun je terecht voor veilig én effectief laser ontharen met de hoogwaardige Gentle Max Pro laser in Rotterdam en Amsterdam.

Gespecialiseerd in het behandelen van zowel de lichte als de donkere huid
2-in-1 lasersysteem, de ND-YAG laser en de Alexandrite laser
BIG en KP- geregistreerde huidtherapeuten
Gratis intake + Proefpuls
Lid van de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten

Tijdens een laserbehandeling met de Gentle Max Pro worden er laserstralen in de huid gebracht. Deze worden geabsorbeerd door de gepigmenteerde haarzakjes. Door de warmte die ontstaat in de haarzakjes, worden de haren en de haarzakjes in de actieve groeifase vernietigd. Hierdoor zullen deze haren niet meer terug groeien.


WERKIJZE LASERBEHANDELINGEN


Laser ontharen Amsterdam en Rotterdam met de Gentle Max Pro

Met de Gentle Max Pro zijn we in staat veilig en effectief haren permanent te verwijderen op zowel de lichte en donkere huid.

Nooit meer scheren?

Geen irritatiebultjes en/of ingegroeide haren meet door het scheren of harsen? Dan is laser ontharen in Amsterdam of Rotterdam de oplossing voor jou!
Bij Skin Prof maken we gebruik van de meest geavanceerde en FDA-goedgekeurde laser van dit moment, namelijk de Gentle Max Pro van Syneron Candela. De Gentle Max Pro wordt gezien als de gouden standaard voor laser ontharen en kent vele wetenschappelijke bewezen resultaten.
De Gentle Max Pro maakt voor laser ontharen is een zeer krachtige laser die gebruik maakt van 2 verschillende golflengtes, namelijk de Alexandrite (755nm) en de Nd:Yag (1064nm).

Voordelen laser ontharen bij Skin Prof
Geschikt voor alle huidtypes
Snel en veilig resultaat
✓ Minimale downtime
Relatief pijnloos
Uniek koelingssysteem
Vergoeding ontharen gezicht mogelijk vanuit zorgverzekeraar
BIG-geregistreerde huidtherapeuten
Snelste en meest effectieve methode

Hoe verloopt de eerste behandeling?
Tijdens de eerste afspraak voor laser ontharen zal een intakegesprek plaats vinden. Tijdens dit gesprek legt de huidtherapeut alles uit m.b.t. laser ontharen en is er ruimte om alle vragen te beantwoorden. Indien gewenst kan er direct na het intake gesprek begonnen worden met het laser ontharen. Bij grote gebieden, kan het echter mogelijk zijn dat er een vervolgafspraak gepland wordt.

Erkend door zorgverzekeraars

Hoe werkt laser ontharen?
Tijdens de behandeling voor laser ontharen met de Gentle Max Pro worden de haarzakjes vernietigd door middel van laserstralen. De laserstralen worden enkel door de pigmenten van de haarwortel geabsorbeerd, waardoor de huid niet beschadigd. De opname van de laserstralen zorgt ervoor dat het haarzakje wordt vernietigd en er geen nieuwe haren meer aangemaakt worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor laserontharen?
Bij laser ontharen door middel van de Gentle Max Pro zijn er gemiddeld 6-8 behandelingen nodig. Een behandeling laser ontharen is alleen effectief op de haren die op dat moment in de groeifase zitten. Haren die op dat moment in de rust-, overgang- of uitvalfase reageren op dat moment niet op de laser. Doordat de haarcyclus verschillende fases kent en alle haren nooit op hetzelfde moment in dezelfde fase zitten, zijn er altijd meerdere behandelingen nodig. De haar kan alleen definitief verwijderd worden als deze zich in de anagene, oftewel de groeifase, bevindt.

Hoeveel resultaat kan ik verwachten?
Per behandeling zal er gemiddeld een afname van haren waarneembaar zijn tussen de 5% en 20%. Hoeveel haren er per behandeling laser ontharen definitief verwijderd zullen zijn verschilt per persoon en per gebied.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandeling van laser ontharen in?
De tijd die nodig is om een nieuwe haarcyclus te behandelen verschilt per gebied. Voor het gezicht zit er gemiddeld 5-6 weken tussen de behandeling in en voor laser ontharen op het lichaam adviseren we minimaal 8 weken tussen de behandeling in te houden.

Wanneer heb ik het beste resultaat bij laser ontharen?
Dikke en donkere haren geven over het algemeen het beste resultaat, waarbij gemiddeld 90% verwijdering van de haren mogelijk is. Dunnere en lichtere haren zijn moeilijker te verwijderen. Blonde, grijze en rode haren kunnen niet worden verwijderd met een laser (of IPL).

Vergoeding door zorgverzekeraar?
Skin Prof werkt met KP-geregistreerde huidtherapeuten, waardoor vergoeding voor laser ontharen in het gelaat mogelijk is. De huidtherapeut zal tijdens het intake gesprek de mogelijkheden met u bespreken.


DIRECT EEN AFSPRAAK MAKENGeschikt voor alle huidtype
Gentle Max Pro
BIG-geregistreerde huidtherapeuten
Erkend door alle zorgverzekeraars

Wat zijn de kosten voor laser ontharen?

De kosten voor laser ontahren variëren per gebied van het lichaam. Onze prijzen kun je terug vinden op onze prijslijst pagina: klik hier

Is IPL hetzelfde als laser ontharen?

IPL ontharen is niet hetzelfde als laser ontharen. Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat laser ontharen door middel van de laser vele malen effectiever is t.o.v. laser ontharen met IPL.
Het verschil is dat IPL meerdere kleuren licht uitstraalt en zich hierdoor niet specifiek richt op de het haarzakje. De laser geeft een kleur licht af, die alleen door het haarzakje wordt geabsorbeerd. Deze methode zorgt ervoor dat er meer energie naar het haarzakje kan en de behandeling daarmee effectiever is, zonder de omliggende huidstructuren te beschadigen.
Een IPL-behandeling voor laser ontharen is over het algemeen per behandeling goedkoper, maar er zijn een stuk meer behandelingen nodig om alle haren te verwijderen. Hierdoor ben je in totaal goedkoper uit met laser ontharen, omdat er een stuk minder behandelingen nodig zijn (en een stuk beter resultaat).

Hoe definitief ben ik van mijn haren af bij laser ontharen?

Een vermindering van de haargroei zal altijd door middel van laser ontharen haalbaar zijn. In de meeste gevallen kunnen de haren tot 90% gereduceerd worden. Voor het meest optimale resultaat zal er, na de eerste serie behandelingen, ieder jaar een onderhoudsbehandeling nodig zijn.
Daarnaast kunnen hormonale veranderingen ervoor zorgen dat haarzakjes die zich voorheen in de rustfase bevinden, later actief kunnen worden. Hierdoor kan het mogelijk zijn, dat er na een zwangerschap nieuwe haren groeien.

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Nieuwe Binnenweg 91
3014 GG
Rotterdam

Copyright © 2024 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart