Pigmentbehandelingen

Bij Skin Prof kun je terecht voor veilig én effectieve behandelingen tegen pigment met hoogwaardig apparatuur in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Gespecialiseerd in het behandelen van zowel de lichte als de donkere huid
Alle soorten pigmentatie
BIG en KP- geregistreerde huidtherapeuten
✓ Gratis intake + huidanalyse
Lid van de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten

Pigmentvlekken kunnen middels verschillende behandelwijzen verminderd worden. Bij Skin Prof behandelen we pigment met de PicoWay laser, de Dermapen4 of verschillende medische peelings. De huidtherapeuten bij Skin Prof stellen samen met u een persoonlijk behandelplan op om zo veilig én effectief van uw pigment af te komen.

Laser ontharen Amsterdam en Rotterdam met de Gentle Max Pro

Met de Gentle Max Pro zijn we in staat veilig en effectief haren permanent te verwijderen op zowel de lichte en donkere huid.

Nooit meer scheren?

Geen irritatiebultjes en/of ingegroeide haren meet door het scheren of harsen? Dan is laser ontharen in Amsterdam of Rotterdam de oplossing voor jou!
Bij Skin Prof maken we gebruik van de meest geavanceerde en FDA-goedgekeurde laser van dit moment, namelijk de Gentle Max Pro van Syneron Candela. De Gentle Max Pro wordt gezien als de gouden standaard voor laser ontharen en kent vele wetenschappelijke bewezen resultaten.
De Gentle Max Pro maakt voor laser ontharen is een zeer krachtige laser die gebruik maakt van 2 verschillende golflengtes, namelijk de Alexandrite (755nm) en de Nd:Yag (1064nm).

Voordelen laser ontharen bij Skin Prof
Geschikt voor alle huidtypes
Snel en veilig resultaat
✓ Minimale downtime
Relatief pijnloos
Uniek koelingssysteem
Vergoeding ontharen gezicht mogelijk vanuit zorgverzekeraar
BIG-geregistreerde huidtherapeuten
Snelste en meest effectieve methode

Hoe verloopt de eerste behandeling?
Tijdens de eerste afspraak voor laser ontharen zal een intakegesprek plaats vinden. Tijdens dit gesprek legt de huidtherapeut alles uit m.b.t. laser ontharen en is er ruimte om alle vragen te beantwoorden. Indien gewenst kan er direct na het intake gesprek begonnen worden met het laser ontharen. Bij grote gebieden, kan het echter mogelijk zijn dat er een vervolgafspraak gepland wordt.

Erkend door zorgverzekeraars

Hoe werkt laser ontharen?
Tijdens de behandeling voor laser ontharen met de Gentle Max Pro worden de haarzakjes vernietigd door middel van laserstralen. De laserstralen worden enkel door de pigmenten van de haarwortel geabsorbeerd, waardoor de huid niet beschadigd. De opname van de laserstralen zorgt ervoor dat het haarzakje wordt vernietigd en er geen nieuwe haren meer aangemaakt worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor laserontharen?
Bij laser ontharen door middel van de Gentle Max Pro zijn er gemiddeld 6-8 behandelingen nodig. Een behandeling laser ontharen is alleen effectief op de haren die op dat moment in de groeifase zitten. Haren die op dat moment in de rust-, overgang- of uitvalfase reageren op dat moment niet op de laser. Doordat de haarcyclus verschillende fases kent en alle haren nooit op hetzelfde moment in dezelfde fase zitten, zijn er altijd meerdere behandelingen nodig. De haar kan alleen definitief verwijderd worden als deze zich in de anagene, oftewel de groeifase, bevindt.

Hoeveel resultaat kan ik verwachten?
Per behandeling zal er gemiddeld een afname van haren waarneembaar zijn tussen de 5% en 20%. Hoeveel haren er per behandeling laser ontharen definitief verwijderd zullen zijn verschilt per persoon en per gebied.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandeling van laser ontharen in?
De tijd die nodig is om een nieuwe haarcyclus te behandelen verschilt per gebied. Voor het gezicht zit er gemiddeld 5-6 weken tussen de behandeling in en voor laser ontharen op het lichaam adviseren we minimaal 8 weken tussen de behandeling in te houden.

Wanneer heb ik het beste resultaat bij laser ontharen?
Dikke en donkere haren geven over het algemeen het beste resultaat, waarbij gemiddeld 90% verwijdering van de haren mogelijk is. Dunnere en lichtere haren zijn moeilijker te verwijderen. Blonde, grijze en rode haren kunnen niet worden verwijderd met een laser (of IPL).

Vergoeding door zorgverzekeraar?
Skin Prof werkt met KP-geregistreerde huidtherapeuten, waardoor vergoeding voor laser ontharen in het gelaat mogelijk is. De huidtherapeut zal tijdens het intake gesprek de mogelijkheden met u bespreken.

Waarom Skin Prof de beste huidtherapeutische kliniek is voor jou

✓ Behandelingen door middel van de meest geavanceerde en krachtigste apparatuur
✓ Behandeling op maat
✓ Ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ KP- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten
✓ Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
✓ Gratis intakegesprek en huidanalyse

Onze Visie
De visie van Skin Prof is een aanbod van op maat gemaakte behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur en uitsluitend door ervaren experts. Centraal staat een persoonlijke klantbenadering, eerlijke informatie en een realistisch beeld en behandelplan.

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Nieuwe Binnenweg 91
3014 GG
Rotterdam

Copyright © 2024 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart